Tuesday, January 5, 2010

setahun~

hari ini selepas setahun.

klik sini.

adakah masih begitu?
takkan bertahan hanya setahun?

oke.
jangan hangat hangat tahi ayam!




perhatian : tapi masih tak tahu apa pembaharuan yang mahu dibuat di sini.... bukan risau orang lain jemu. risau diri sendiri muak.

11 comments:

sharamli said...

aku p0n tetiba cm nk jdik hgt2 taik ayam..

sharamli said...

aku p0n tetiba cm nk jdik hgt2 taik ayam..

lidey said...

haha...
selamat ulang tahun wahai bl0g

iina said...

Bertahan selagi termampu.. Insyallah Allah sentiasa bersama dengan orang-orang yang bersabar ;)

paiseh said...

start dengan tukar lu punya layout dulu.
amacam?

mugiwara said...

sha - kau pilih la hangat hangat tahi lembu pula~

lidey - blog kata, time kaceh~

iina - insyaAllah. amin~

paiseh - wahahaha~
kalau rajin.

SOHO Mama said...

Tahniah, dah setahun. I pun baru2 ni setahun..kalau nak tukar layout baru, join la contest simple SOHO Mama..hadiah pertama free blog makeover bernilai RM100 :)

tasekM said...

aku dh lama tgk gambar ko belah belakang. tukor ke gambar belah depan pulek ok!

he he.



.

Rozita said...

buat je apa yg patut..
bukan semua mesti ditukar,...ada yg kena maintain..lu tau apa????
gf

k.e.r.i. said...

kawen bukan 4 bulan je weh.

mugiwara said...

soho - terima kasih. maaflah tak dapat join. sebab tak reti sangat nak ikut rules tu...
hihihi...
[boleh terima tak alasan ni?]

tm - munken akan letak belah tepi je kot. munken je~

rozita - hihihi....kalo belum ada gf, tak boleh la menten 'tak ada'.

keri - abes? pat tahun?