Monday, January 5, 2009

bertahan~

aku cepat bosan dan tak betah dengan benda yang serupa, yang sama untuk di tenung setiap hari. maka, aku jadikan ini cabaran untuk aku atasi hari-hari selepas ini.

yalah, cuba bayangkan kalau kau dah berkahwin, takkan kau ikutkan juga nafsu cepat bosan tu. tabiat buruk tu.

untunglah aku belum berkahwin.

:0

3 comments:

nico izzat said...

1st comment...yay!!! nice blog, simple, short and sweet. aku tgh buat keje cikgu sikit. lepas ni aku nak tulis pengalaman aku di kelas first time...he he well, keep up the work man!!! go mugiwara!!

SITI NUR ALIAA ROSLAN said...

alamak.. izzat dapat 1st comment lar.. aku tak dapat online semalam lepas lunch.. kalo tak mesti aku dapat 1st.. patut ler macam aku teringat2 aje kat ko semalam.. huahuahua......

teruskan usaha.. i'm always here.. mnot going anywhere

mugiwara said...

izzat
maceh~ aku mmg sweet!

aliaa
dan patut la aku asik tersedak jer!
haha...