Thursday, January 7, 2010

sibuk~

entah kenapa. sibuk selepas tahun baru semakin menjadi jadi.

orang masuk sekolah, bersemangat.
aku kerja, hilang mood.
siapa siapa yang terjumpa mood aku tu, sila simpankan dahulu, ya.

tadi.
telefon berbunyi. enchek bos telefon.
aku pelik. yalah, padahal baru keluar dari bilik dia. lagipun jarak bilik kami sekangkang kera saja pun. [tapi belum test ukur dengan kera lagi]

aku tak jawab.
aku terus mengadap dia.
kata dia, oh. sorry. saya bukan mahu call kamu.

aku syak.
dia tahu aku sibuk buat monthly report sambil sibuk ym.

8 comments:

Tijah said...

ko pun dah kuat syak skrg ni kan?

tasekM said...

tij, aku syak aku tau pengaruh siapa tu... ha ha.


.

iina said...

hahaha.. syak wasangka yg baik2 takpe.. yang buruk tuh buat2 tak tau jelah hehehe ;)

sharamli said...

ni ha dlm p0ket ku mo0d tu...kal0 nk kena dtg sini amek..ha3

Mak Su said...

bos tersalah call? hohoho, checking2 ker ek...

Water Lily said...

Selamat tahun baru Mugi :)

xiiinam said...

ckLah yang report kat Boss kau tu!




:)

mugiwara said...

tijah - hahaha...syak sket2 je..

tm - siapa yang pengaruhi saya nih! ish! tak baik betul..
hahaha..

iina - wohooo....ada juga syak yang baik2 ye...

sha - hadui~ ko simpankan la kejap. ek?

maksu - aah. amat misteri. dalam banyak2 nombor dalam contact list apasal ter misscall saya kan?
ermm...ermm...

lily - kak! lamaya tak lawat kak lily...
selamat tahun baru [dah sebelas hari...heh!]

xiiinam - alaa....jangan la report...sekali sekala nak mengular juga...hahaha~