Monday, March 29, 2010

rawak : yang tak perlu tahu~

1. peraturan pertama yang aku belajar bila masuk sekolah, salah siapa siapa saja jika orang kata kamu jahat.

2. kawan kawan aku sudah buat perkara terhebat dalam hidup masing masing. jumpa orang yang hebat. mereka juga orang yang hebat. 
aku? sedang mencuba...

3. sejak akhir akhir ni mudah benar aku mencarut. [pandang kiri kanan mahu cari kambing hitam]

4. aku tak kisah jadi tikus putih makmal jika aku betul betul adalah seekor tikus putih makmal. sila jangan cabar kesabaran aku. aku seirus ni. [tengok mata. tak berkelip!]

5. bila camping, akan ada -biasanya- game...err...so-called game yang dinamakan truth or dare. dan mestilah setiap kali aku kena aku akan pilih DARE! sampai mereka dare aku untuk tak cakap 'dare' bila aku kena lagi. turn out, memang aku juga yang kena lepas tu! konspirasi!

6. kawan kawan aku tu, satu saja yang nak tanya. tentang cerita cinta aku. [keluh]

7. kenapa masih lagi mimpi yang sama seperti empat lima hari yang lepas? masalah juga ni.

8. rasa nak lempang white queen. gila hipokrit dan plastik!

9. stik, lamb-chop, tomyam kong, roti canai restoran gembira, lunch meal mekdi, nasi goreng pattaya, pizza domino nak pepperoni beef lebih keju, keropok lekor depan kolej jati seksyen 3 shah alam, mimegi perisa tomyam pecah telur dua biji.

10. selera aku yang bukan bukan saja sejak balik kemboja.

*kemaskini jam lima - banyak betul kesalahan ejaan. maaf ya. aku biarkan saja tanpa betulkan.

6 comments:

Mak Su said...

kalau betul tikus putih tak apa.... ek

Si Aizuddin said...

Kat kemboja kau tak makan ke?

puding roti said...

yg ke 3 n ke 4 tu comel smpai rs mcm nk kerenyek

mugiwara said...

maksu - nitemare!!! hahaha~

si aiz - makanan kat sana ada letak booster tuk bagi aku kuat makan kot~

puding - jangan! [lariii!!!]

sharamli said...

kisah cinta?nak tau jugak

mugiwara said...

sha - xpayah la~ -___-"