Sunday, January 31, 2010

dah lemau macam limau~


malam tadi entah lagu apa yang dj dj radio tu pasang. tak ada yang menaikkan mood aku pun. lagu techno macam kat disko, lagu lemau dan mendayu. itu yang dipasangnya.

tukar tukar saluran. tiba tiba ada football highlight. dah rasa macam dengar astro saja [bayangkan tibi rosak tak ada gambar]. wah! accent orang putih memang berhabuk cakap pasal spurs, liverpool dan...erm..entah. dengar saluran tu sampai menguap dan terlelap. sedar sedar dah ada game. malas nak tahu siapa lawan, terus tutup. tidur.

hari ni layan lagu pilihan sendiri.

ken hirai - boku wa kimi ni koi wo suru
arctic monkeys - the view from the afternoon
owl city - the bird and the worm
extreme - more than words
taylor swift - you belong with me
911 - baby come back to me
abba - the winner takes it all
avril lavigne - happy ending
willie nelson & julio iglesias - to all the girls i've loved before
gym class heroes ft. the dream - cookie jar

oke. dengar sampai muak. dengar sampai lemau. lepas ni, entah kurun berapa baru aku dengar semula.
oke. memang tak ada lagu ajar bismillah. memang tak ada lagu ajak baca quran. itu tak payah komen pun aku tahu. aku memang lagha....[keluh]

erm..sekarang memang jarang buka blog. dan mungkin dalam bulan depan juga akan kurang kongsi idea, cerita dan masalah dengan 'diri sendiri'.
mungkin akan mengendap sekejap sekejap di mana mana dari sini.
mungkin akan tinggalkan jejak tanpa fikir. maaflah jika nanti bahasa adalah kasar. [keluh]

8 comments:

Rozita said...

lalallalllalalalaa...emmmmemmm...

Fyza d.Hana said...

jom tengok hana yori dango lagi sekali.. hehehehe...

Mak Su said...

kuatkan semangat, pi minum air kosong dulu :)

Nas said...

jalan2 tangkap gamba jom!

The Spiral Eyes said...

walau aku suka baca Al Quran,kadang kadang aku dengo juga lagu nancy ajram

F A R Y N said...

sila cari semangat yg hilang tu eh :)

Luca De Ketiak said...

Karya agung MEMOIR GONDOL kini dipasaran. DAPATKAN SEGERA! CETAKAN TERHAD!

http://lucadeketiak.blogspot.com/2010/02/dakap-aku-dalam-pelukanmu.html

mugiwara said...

rozita - lalalalla....

fyza - season brape?

maksu - okeh!

nas - bila?

pasha - selagi tak lalai, boleh kan?

faryn - okeh! bagi semangat sikit pada aku...

luca - ada lagi ke?