Wednesday, October 28, 2009

pakai~

kawan perempuan aku kata, kita pergi ampang point sajalah, ya? tak adalah malu sangat pakai baju kurung.
ketika baru pulang dari kenduri kahwin kawannya.

kawan lelaki aku kata, ha'ah. tak adalah malu sangat pakai seluar panjang.
aku terbau nada nada sarkastik.

kata aku, si bodoh!

kawan perempuan aku kata, hah! kau tengok dia ni. dia nak juga pakai seluar pendek lagi.

kawan lelaki aku kata, sekurang kurangnya seluar pendek aku bawah lutut. tutup aurat dah. kau tak pakai tudung. tu yang wajib~

aku.
pura pura baca suratkhabar semalam.

13 comments:

HaNiM PoSh said...

yerrr pure2 jd patung & bace paper smlm tu adlh lebih baik..

Nas said...

watak aku mane????aku rase aku wujud~

sharamli said...

asal k0 pura2 baca paper?
ni sah sebab k0 pakai tudung tp pakai sua pendek ni..kn...dah agk dah..

Si Aizuddin said...

Kalau aku buat-buat pengsan

mugiwara said...

hanim - saya cme taknk rosakkn hubungan baik diorang jer..
hihihi~

nas - ko tak wujud lah! ko balik kampung!

sha - shhh~

si aiz - cuba minima kan reaksi supaya mereka tidak buat sesuatu diluar dugaan kau~
hahaha~

puding roti said...

hihi. awk kena blaja menyamar dgn kak TM. hee

julietchun said...

psttt: ko pegang paper terbaliklah,kekekeke

tasikmerah said...

tapi la ni ada juga yg pakai tudung tapi nampak pangkal ponggong. alahai...




.

mugiwara said...

puding - nmpk gaya nya begitu lah. menyamar secara amatur amat merbahaya~

juliet - ah? err...dorang tak pasan. kan?

tm - tu tutup mana yang nmpk je...
belakang dia tak nmpk~
hihi~

Rozita said...

hahahha terkena pompuan itu ye..
esok lusa sure dia akan pakai tudung~

mugiwara said...

harap harap begitu lah...

hyde said...

aku hanya mampu...

amin, ya rabbal alamin...

mugiwara said...

hyde - amin~