Friday, September 4, 2009

dalam baju~

amaran: ini bukan cerita fasal katak puru dalam baju atau sekuntum bunga cina dalam baju lah!
bagi yang sensitif, berhenti saja di sini.

*****

aku rasa tak selesa betul tengok lelaki berbadan gempal dengan dada yang berhayun hayun sambil berjalan atau lelaki berbadan sasa dengan dada tegap [erm? tegap?] jalan mendabik macam ayam jantan.


selalu sangat aku nampak [jika tambahkan 'ter' lebih afdhal] mereka mengenakan baju kemeja nipis atau jubah/baju melayu putih.
tak selesa sungguh!
lagi lagi jika yang menampakkan dua tona warna bertompok dua yang nyata berbeza. dan lagi, jika berpeluh!


[keluh]

lalu,

aku pun fikir, lelaki pun harus pakai baju dalam.

hey!

jangan fikir yang bukan bukan!
baju dalam yang aku maksudkan itu ialah singlet. bukan bra!
itupun kalau tak selesa pakai t-shirt di dalam.

perhatian: ampunkan aku. ya, ALLAH! kerana aku fikir yang bukan bukan di bulan ramadhan ini~

17 comments:

F A R Y N said...

slalunya laki badan tegap2 ar nampak yg 2 bijik tu terjojol...ahhaahaha

Si Aizuddin said...

aku pun berbadan tegap gak. hahaha
tp jgn risau mugi. aku tak pakai baju2 gitu.

Nas said...

ko tergode ke beb?haha! jijik jijik...

sharamli said...

jeles?
sbb k0 xtegap kan?

ngaku je lah...

Kikuri-sama said...

Aku paham perasaan kau... Sebab aku pon selalu TERnampak org lelaki camtu.. Wuihh... bughuk ah! Serious! [sambil mengelap darah kuar dr idung]

mugiwara said...

faryn - hah! sukelatu! sukelatu!

si aiz - fuuh~ risau aku! kau jangan buat hal pulak!

nas - si bo! takde pekdah nk tergode2!

sha - ye...aku tak berbadan tegap. tapi aku tak jeles.
[aku ada mention pasal org berbadan gempal juga kan? adakah aku jeles dengan mereka? erm~ hihihi~]

kikuri - memang buruk! tergamak diorang tu kan?
[tapi curious. kenapa boleh keluar darah meleleh dari hidung? hahaha~]

addyaholix said...

aku selalu pakai. kalau pakai t-shirt saja aku tak pakai bra. opss baju dalam. haha!

xiiinam said...

Memang tak indah pemandangan itu..
Apatah lagi kalau ada 'aroma' tertentu....




Errr...
Aku suka yang berbadan tegap....
Bukan gempal....
Lain tu...
Hi..hi..

tasikmerah said...

kamu berahi ke jantan ke ni mugi..? hehehe...




.

mugiwara said...

addy - lelaki. kalau pakai t-shirt, dah tak payah pakai bra. ops! maksud aku singlet~
hahaha~

xiiinam - ada aroma? orang gempal sesetengahnya memang kuat berpeluh.


oo....usha orang tegap tegap ye~
hikhikhik!

tasik - choooiihh!!!!
jangan fikir bukan bukan!
tengah puasa ni tahu?

hahaha~

sharamli said...

memang ada menti0n..

tp i b0leh bc fikiran u..
u jeles kn

hua3

k.e.r.i. said...

kalau lelaki bertetek besar dan berperut besar (senang citer gemuk ah) pakai baju nipis berleher V dan berwarna pink,tangan macam sotong, lagi geli kan?

hyde said...

membayangkan badan rain..walaupon ade 6 pek, tinggi, tapi still nyampah bile die nampakkan dada..

tapi, bile tgk lee min ho..tengok 2 kali..

bile tengok dennis oh..pandang berkali-kali..

bile tgk bla bla..pandang bla bla bla

bla bla bla..dan lagi bla bla bla..

(xbatal kan pose aku?)

kak wos said...

kehkehkeh!
betoi tu..
pakai la singlet.. baru la kita yg memandang nih tak imejin yg bukan-bukan!!

mugiwara said...

sha - hahaha~
kau ni kan~

keri - boleh meremang bulu roma tu beb!

hyde - hahaha~
[kalau tak puasa, tak batal~]

kak wos - yelah. kalau nk imejin, mesti yg bukan bukan...kan?
hahha~

arfahadnan said...

erm...
erm...

aku terus berfikir..
aper yg kau fikir sebenarnyer?

mugiwara said...

arfah - kau jangan yang bukan bukan ye~