Monday, April 27, 2009

tanpa tajuk~

kali ni cik kapitalis berani berani saja nak tag aku.
untuk kurangkan jumlah tag terkumpul, aku buat satu satu.
agak malas untuk terjemah semula soalan soalannya. jadi aku italic kan saja lah.

Where is your cell phone – dalam poket seluar
Your hair – sudah trim nipis sisi dan belakang
Your favorite thing - buku
Your dream last night – perang
Your favorite drink – teh
Your dream/goal – tiada yang khusus
The room you are in – tiada orang lain
Your fear – adalah~
Where do you want to be in 6 years - rumah agam atas bukit seperti di sarangan
Muffins – perasa coklat lebih sedap
One of your wish list items – taman buku
Where you grew up – rumah mak abah
The last thing you did – muat turun lagu
What are you wearing- t shirt dan jeans
Your TV – belum di beli lagi
Your life – masih belum stabil
Your mood – berubah ubah
Missing someone – lolly
Your car - masih di showroom. tunggu aku berduit. haha...
Favorite store - popular, mph, borders
Your summer – temankan aku sepanjang lolly tiada
Your favorite color – untuk waktu sekarang, hijau
When is the last time you laughed – semalam
Last time you cried – erm...aku cuba tak mahu ingat
Last person who email me - cik kapitalis
One my favorite foods – burger
One place you would rather be right now – tempat yang gelap-sunyi-sendirian
One person you think will respondnas

13 comments:

@tune® said...

owh kete tuh ke?
lu dah book kn?
oke oke
wa amek yg lain

Rozita said...

mu dengang cik kapitalis meme tak leh nak di pisah kan lg..

arfahadnan said...

lolly tu aper?

julietchun said...

tetibe aku pun rasa nak book keta gak, tapi keta hotwheels jek,kekekeke.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tag..tag..

Fyza d.Hana said...

rambut tu bukan ala2 akim AF7 ke? wakakaka...

FARIE said...

huhu.. ble nages neh?
nk tau gak..

mugiwara said...

@tune - ok. pegi amek len. tak yah gado2 ek~

rozita - dari kecik ngadap muka dia je....nk buat camana~

arfah - my sweetheart. ceh~ poyo la pulak~

juliet - hehehe~ book kete tu kena siap ngan track skali....baru syiok~

[s]itie - ye...ye...
apa nk buat~

fyza - mana de we~ rambut dia yg ala2 mugi~

farie - sebok je~
huahuahuahua~

sharamli said...

l0lip0p?

Fyza d.Hana said...

akim ke mugi yg potong rambut dl? wawawawa... nak ngelat... sudah la..

joegrimjow said...

susa btol klu xdew tajuk ni

Nas said...

eeiii!!nape aku...(mati)

julie^beth said...

Your fear – adalah~ <<-- ko nak cakap SWIMING DALAM KOLAM kan ? kan ? kan ?