Monday, March 16, 2009

s.k.o.m.k.h.p.k.j.c.d.p.w.b~

kau fikir, kau sudah tahu semuanya tentang malaysia?
kau fikir, kalau dapat masuk kolej, universiti terkemuka, kau sudah genius?
kau fikir, dengan 10a, 20a, 4flat atau dean's list kau sudah handal tentang malaya a.k.a malaysia? sudahlah~

kalau kau tak pernah tahu tentang asal usul 'along' kau janganlah sewenang wenangnya nak kutuk kutuk mereka.
kalau kau tak tahu apa dan siapa skomk dan aktiviti aktiviti skomk tu, jangan berlagaklah~

kalau nak jadi rakyat mesia, kau kena tahu apa kejadah maknanya huruf huruf tu.






tak wajib pun sebenarnya....hehe~


perhatian : kalau ada sesiapa yang mengalami masalah emosi dan mental selepas intro diatas, itu hanyalah delusi diri sendiri. harap maklum. untuk mengatasinya, cuba sebut laju laju "the sixth sick sheik's sixth sheep's sick". haha~

11 comments:

Monkey D Luffy said...

hahaha... apa daaaa... aku pun tak tau... tapi aku memang tak BIJAK pun...

addyaholix said...

aku tak alami masalah emosi ataupun mental, tapi sepatah haram pon aku tak faham. haha!

F A R Y N said...

apa yg ko merapik ni syaitan...hahaha

mugiwara said...

luffy - aku pn xtau sbnrnye...

addy - kalau kau faham, kau memang hebat. pasal, aku pun cuba nak paham apa entri aku nih!

faryn - haha~ ini entri gila isim la sh**th*n~ haha~

@t00neY r00neY® said...

aku berjaya menyebut perkataan tersebut dgn laju..
dgr x?

Kikuri said...

Aku rasa memang sah kau ni dah gila isim!!!! Aku tak cakap... kau yg ngaku! muahahaha...

mugiwara said...

@toon - eleh~ kau rakam...pastu kau fast forward kan? taktik tu aku dh tau...

kikuri - mana da~
yg gila isim, entri ni!!!
huhuhuhu~

kakpiah said...

the sixth sick sheik's sixth sheep's sick

huk puii.. bebelit2 lidah akak nk nyebotnyer..
huh!! :E

arfahadnan said...

repekan aperkah ini..

satu haram jadah pun aku tak faham...

haih..

tasikmerah said...

aku dh lama tau sbb skomk tu kt kg aku. ha ha.


.

mugiwara said...

kakpiah - pektis mek perpek~

arfah - malas kasi kau paham...kasi kau fikir banyak sikit....hahaha~

tasik - kak, org perak juge keh? tapi promote melaka hebat bagai....sultan perak hukum buang negeri keh?
haha~