Tuesday, March 17, 2009

rumah hantu~

inilah hantunya~ haha.



aku tahu memang kerja orang orang interior design untuk mencantikkan ruang rumah contoh.
tapi siapa boleh bagitahu aku, mana datangnya idea untuk gantungkan gambar ni di laluan naik ke bilik tidur?
tahu tak, lukisan ni menakutkan? (maaf kepada sang pelukis)

buat aku terperanjat saja. lampu tak pasang. suasana agak sejuk menambah seram.
alamak! aku terkutuk rumah contoh. kalau tak ada orang nak beli rumah nanti, tak dapat bonus~
kau orang jangan tak beli ya! haha~


perhatian : kalau enchek bos tahu aku letak gambar ni dan komen pasal rumah contoh dia, agaknya dia maafkan aku tak?

13 comments:

FARIE said...

haha!! pilih ar pic laen..
mmg angker doww lukisan tuh..

@t00neY r00neY® said...

seram la..kalau letak gambar pompuan cantex leh tahan lg

Monkey D Luffy said...

hahaha... ko penakut

arfahadnan said...

ko ni...
konsep hiasan dier.. "cool & scary"

ko kene faham tu..

addyaholix said...

dia akan maafkan kau. cuma kau jangan kecik hati kalau komisyennya separuh. haha!

mugiwara said...

farie - setuju!

@toon - haha..ni lg setuju!

luffy - eleh~ kau pon sama kan? kan?

arfah - tu yg aku tak phm tu...haha...

addy - aduh~ macam tu pula....haha...jgn pecat sudah!

Kikuri said...

Eeeee... takotnye!! Itu antu gigi, kan? Aiseh.. mlm ni mesti nitemare jumpe antu gigi...

P/S
Apsal lukisan tu macam tahpahapa? Sapa lukis? Lawaknye... nampak gigi aje.

CIVIC Power said...

Mungkin dia akan berhentikan mike 24 jam

tasikmerah said...

patut letak gambar aku. ye tak? ha ha.


.

mugiwara said...

kikuri - oo..hantu gigi ek tu~ takot keh lawak?

civic - oi~ oi~

tasik - eleh~ aritu ltk gmbar kt blog pn tak smpai sminggu, ni plak nk letak kt rumah conth....poyo jek...haha~

F A R Y N said...

MUGI = HANTU

mmg sesuwai...hahahaa

sharamli said...

xde r takut sgt..hu3

mugiwara said...

faryn - hampeh kau!

sharamli - ok. kau cuba duduk dlm rumah tu 7malam berturut2.