Tuesday, February 24, 2009

lupa diri~

berbual dengan abang hassan memang seronok.
kena marah kadang kadang tu biasalah. nasihat.
selalunya dia suka melawak.
bila masa tengah serius, aku pun terikut serius.
buah fikiran yang dia keluarkan selalunya bernas.
kadang kadang putar belit juga.
haha.
nak hidup katanya.


sekali tu abang hassan tiba tiba geram.
"ni bila kita nak sampai kalau macam ni?" sambil tekan butang satu.

aiseh...
macamana boleh lupa tekan nombor tingkat rumah ni.
patutlah lama nak tunggu lif naik ke tingkat satu.

16 comments:

Tijah said...

oit! tingkat 1 nek tangga laaaa...

BudAk hijAu said...

hahahaha...
gila mls...nak tngga sudah!!

sharamli said...

tingkat 1????????

razor said...

hilang ingatan?
hilang tumpuan?
hilang keupayaan kekal? oku!

hehe

arfahadnan said...

ala...
tingkat 1...
tak sempat berpeluh ketiak dah sampai kalau naik tangga..

haih..

addyaholix said...

rumah aku takde lif. haha!

Monkey D Luffy said...

berangan memang cam tu

Mak Su said...

kalau lupa diri, mmg patut kena marah. wakakakaka

tasikmerah said...

berangan banyak!

he he.


.

mugiwara said...

tijah - biar la....sy xperlu eksesais2 lg...

budak - bukan malas..taknak kufur nikmat. haha~

sharamli - ye..ada masalah? haha.

razor - hampeh!
huhu~

arfah - nak ke ting. 1 ada byk anak tngga wo...

addy - kalau rumah atas tanah takyah lif2...hihi

luffy - manede berngan..sonok berborak...haha.

maksu - jgn a marah. nasihat je la...huhu...

tasik - ye..buah berangan mmg byk~ haha...pandainye....

SOHO Mama said...

Aiseyman...tingkat satu tu naik tangga je la dek non :)
Satu waktu dulu masa I masih kerja utk orang (chewah hee hee), bangunan tu ada ground, tgkt 1 & tgkt 2. CEO tu memang "gym buff" walaupun dah 50++thn. Dia suruh org maintenance setting lif supaya takleh berenti kat tgkt 1. Boleh naik terus tgkt 2 jer. Sape2 nak ke tgkt 1, kena naik "stairmaster" hee hee..
Ofis dia kat tgkt 2..hmm tak sure la dia hari2 naik tangga ke atau masuk lif :P

Kikuri said...

Kalu aku, aku pon naik lif... dah ade kemudahan. Tak guna kang org kata kufur nikmat... hehehe...

Fyza d.Hana said...

kamu memang suka lupe diri.. hahaha...

mugiwara said...

SOHO mama - haha...rilek a...baru pas dinner...tak larat dh nk gerak....
kalu ada bos cenggitu, sy bkn fit lg...mmg makin kurus makanya...

kikuri - betul...betul...betul...hihi...

fyza - manade..xde..xde...tgk mata...tak kedip...tak tipu~
haha...

F A R Y N said...

huh..dasar pemalas..takleh ngorat buat BF...ahahaha

mugiwara said...

faryn - ala....jgn a cmtu....aku cube berubah nanti. nanti2lah ye? tunggu ek?
hihihi~