Tuesday, January 13, 2009

cubaan membuang masa~

ha...
ini adalah cubaan pertama aku tampal gambar kat sini. sesungguhnya, ini memang menguji tahap kesabaran aku!

kakak kikuri buat tag ni. walaupun dia tak kenal aku dan aku pun sebenarnya tak ada kena mengena dengan tag tersebut tapi disebabkan aku rasa macam comel, jadi dengan gembiranya aku google gambar-gambar ni. encek bos pulak keluar dari tengah hari tadi tak balik-balik. haha...tak reti-reti!


inilah hasilnya....


1. tahun depan aku~
















2. aku betul-betul nak ke~














3. tempat kesukaan aku~













4. benda paling aku gemari~











5. minuman kegemaran adalah~












6. makanan kegemaran adalah~












7. inilah warna kesukaan aku~












8. tempat tinggal di~













9. tempat lahir~












10. kadang-kadang orang panggil (haha...aku tau. ada yang tak puas hati)~















11. major pengajian~









12. tabiat buruk (?) ~












13. hobi !!!









14. aku berharap~














peraturan adalah mudah. gunakan google image untuk dapatkan jawapan kepada soalan-soalan yang dikemukakan. kemudian anda mestilah pilih satu gambar dari muka pertama carian, dan masukkan dalam entri anda. selepas itu, bolehlah anda tag kepada lima orang yang lain.

peringatan: ini adalah versi bahasa melayu yang aku alihbahasa sendiri. untuk versi english sila ke blog kakak kikuri. kalau buat blog dalam english boleh gunakan tag asal tersebut.

aku tak tag siapa-siapa. aku buat sekadar hiburan saja. terpulang pada siapa yang nak buat. tapi cubalah. seronok~

4 comments:

Monkey D Luffy said...

ko rupanya zorro pengikut ku... hahaha

mugiwara said...

yeah~ nakama pertama dan terhebat!!!warharharhar!!!!
urm..pesal la kuma hntr ke tmpt yg sama ngan princess perona tu~

SITI NUR ALIAA ROSLAN said...

cerita bergambar.. menarik.. ada time nanti aku menggoogle..

SOHO Mama said...

Apa khabar Mugiwara..memang menarik tag ni tapi saya ni kan *ehem malu pulak* tak reti tag-tag..setakat tgk orang punya ok le. Nanti lah satu hari boleh try..Anyway terima kasih sudi baca my blog :)