Tuesday, April 20, 2010

perempuan selamba boleh masuk tandas lelaki~

aduh~

tak selesa betul kalau yang mencuci tandas adalah orang perempuan. tandas awam maksud aku. aku terasa seperti akan dijadikan kambing hitam ja. setiap kali janitor yang perempuan yang masuk untuk kerja kerja mencuci, otak aku akan terus tayangkan drama dimana janitor yang perempuan itu akan menjerit.

'tolong! tolong! bapak ini mau mengapa apakan saya! tolong!'

oh! untuk lebih drama sila bayangkan aksi aksi terdampar di lantai tandas yang basah sambil mengoyakkan kain dan bahu baju.

9 comments:

AZIZAN & HAFIZAH said...

Dapatkan panduan bina otot badan bagi lelaki agar anda lebih tough dan macho....miliki badan impian anda bermula disini...jika org lain boleh..anda juga boleh....

Si Aizuddin said...

Aku risau kau yang akan jadi mangsanya. Seram. fuhh

F A R Y N said...

wooo..drama minggu ini..

iina said...

hahaha.. aku lak seram sejuk bila tengah cuci tandas lelaki.. org lelaki itu tetap masuk walaupun sign 'cleaning in progress' telah dihadang di depan pintu tandas.. lagik ngeri bila dia masuk cubicle tak kunci pintu pun.. walhal dah terang2 aku tengah cuci tandas.. itu lagik selamba tau.. hehehe

razor said...

huhu...melampau ko ni..

mugiwara said...

azizanhafizah - oke noted!

si aiz - itu lah maksud aku. kalau2 dia koyakn baju sinri. aku terkebil2 kang...

faryn - dasat tak?

iina - woo! 1st hand experience! dasat!

razor - aku tau lagi batasan beb~
haha~

Pa'chik said...

asrama aku dulu pun budak pompuan yang jadik tukang cucinya.... sekali kawan aku yang nak gi mandi... sabun kat tangan dia jatuh, pas tu dia pulak terpijak sabun tu... terus je jatuh terduduk... towel terlucut... terkejut la pompan tu... :P

mugiwara said...

dia menjerit girang ke menjerit garang pchik?
hahaha~

SiBuahCeri said...

hahahaha..ko mmg mempunyai imaginasi yg melampau..