Tuesday, January 26, 2010

mimpi~

selalu aku dengar orang kata, apahal kau hari ni? mimpi apa sampai rajin sangat datang sini?




kalau.
malam tadi aku mimpi aku kahwin. [bukan bernikah atau bersanding]
kalau mimpi macam tu.
apakah patut aku buat?
adakah aku tak boleh malas malas?


tapi.
memang tiap tiap pagi aku rajin mandi~








perhatian: aku tak tahu font apa yang aku guna dahulu. jadi akan guna saja font ini...

12 comments:

tasekM said...

oooooo.... mimpi yeeee..... :P

F A R Y N said...

tak lama dah tu nak kawen..hahaa

sharamli said...

mimpi kawen je kan...xde basah2 kan?
xmandi p0n xpe...

mugiwara said...

semua~

itu adalah kalau....

[dah blushing dah ni....]

Si Aizuddin said...

Aku faham perasaan kau kawan. Kau buat rileks saja dan jalani kehidupan seperti biasa supaya orang tak kata kau mimpi basah ke malam tadi sampai rajin sangat ni.

julietchun said...

kalo tak mimpi pon ko mandi gak kan? ehehehe

HaNiM PoSh said...

sile kawin~~

*mana sifu punya link blog?tak dek pun kat tepi2 ni?? [sgt2 marah kerana menderhaka]

hyde said...

bila kawan aku si azrol buat perangai cam ko ni, aku cuma cakap.

"agak2 la woih...xkan mimpi tu pon ko nk cite sini..gi wat blog jbjb!"

nak mimpi bersanding dengan rain pakai baju tradisional korea leh x?

iina said...

ahak tumpang gelak jelah.. dah smpi masa ler tuh..

mugiwara said...

si aiz - oke. buat macam biasa...buat macam biasa....

juliet - uih~ musti la mandi~
:p

sifu - sedang tunggu orang masuk meminang ni...
[adalah sifu...stories of my life ada kat tepi tu...cbe cek bbtol]

hyde - eleh...ko jgn ckp cm tu...skali, ko mimpi pegang tangan rain pun, ko cter ngan xcitednye...

iina - betul ke itu adalah petunjuk?
[adakah sejak sekolah lagi sudah patut kawen? kikiki...]

Rozita said...

ko mandi basah seluruh badan ke? atau mandi P Ramlee aje?

mugiwara said...

err....