Tuesday, November 17, 2009

boleh tak kalau tak pasang pendingin hawa ketika hujan sedang menggila diluar~

tangan aku seperti orang yang mengidap Parkinson.
kalau lah blog ini ditulis dengan tangan entah apa bentuknya.

kulit mereka.
entah diperbuat dari apa.

9 comments:

julie^beth said...

pergh.. nangis..

Pekerja Kontrak said...

hahahahahaha... tu baru cool namanya....

mugiwara said...

julie - aku tau kau pernah tengok keadaan aku begini.
[air mata beku]

pekerja kontrak - ya. aku kool. mereka hot.
hahaha...

iina said...

pakai ler sarung tgn.. idak pun pakai selimut tebal sambil menaip ok gak

Paan said...

Besok2 get ready je dgn unggun api dalam tempat tu. Lantak pi la kan?

@tune® said...

boleh xpasang..tp kn ke..centralize....

***nak address...nk anta walimatulurus....
email:ladyfugly@gmail.com

thanx ya...

anonymous said...

haha.. sabar je lah

HaNiM PoSh said...

ohhhh kita org biase jerr mcm tu kt umah ni..almaklum laaa..keturunan org eskimo...kalo blh nk duk dlm peti ais tu~~~~ (T_T)

mugiwara said...

iina - rasa macam nak bawak selimut.
biar enchek bos buat muka pelik.

paan - harap harap tak kena tangkap sebab buat pembakaran terbuka. hihhi~

@tune - tak centralize. tp dlm opis tu ada orang yang perasan dia tu orang kutub.
hahha...

anon - kau boleh la bersabar. aku tak boleh.

hanim - owh~ korang ni kawan kawan pingu ye?