Tuesday, October 20, 2009

kredit~

terima sms masa makan tengah hari tadi.

oh. dari aiza rupanya.

katanya, rakan rakan! jom temankan aku pergi majlis kahwin supervisor aku kat kajang. ahad ni. (wajib bagi sanji dan kapten. harus bagi naj)
cc: nas yang balik kampung

aku balas, oit! aku kene standby kat site. maaf banyak banyak ya. [ketawa]
sanji. kau kena pergi weh.

aiza balas semula,blah la korang! macam ni lah nakama! dah la!
bagi balik kredit aku!
huh..




aku.
tak balas semula.
nak jimat kredit juga.
[gelak syaithon yang kemenangan~]

12 comments:

nottingham said...

hahahah. best giler you all ni! kredit boleh mintak balik pulak!

Si Aizuddin said...

Kalau aku la. Aku mesej di ym sahaja utk jimatkan kredit. ahahaha

@tune® said...

berkira!!!

hihi

hyde said...

kemungkinan si aiza tidak memiliki ym atau dengan kate lain tiada access untuk internet..(choii!! kompeni kedekut!!!)

oh ya, pesan aiza lagi,

'mugi, klo kamu turun, mcvalue meal large beserta sundae cekelat untuk kamu..sanji nak attend pakai short =('

paiseh said...

lima sen takkan berkira kut brader

mugiwara said...

notti - tapi macam lah kami nk bg balik...hahaha!!!

si aiz - dia xleh surf tenet. opis die cikai. kikiki...

@tune - buat aku tingat satu pepatah. 'lebih baik tak tau kira kira daripada selalu berkira'

haha

hyde - aiza mmg xleh ekses tenet kt opis weh...aku tau..

aiza, yum..yum..kalo lari kejap time rehat bulih kot...[mcd! yay! er...bleh mintak sundae stroberi? kikiki]
si sanji tu apsal gedik sgt nk pakai short plak nih!

paiseh - 5sen keh? apsal selalu jatuh seposen?

puding roti said...

hihi. siap mintak kedit blk. sm mcm adik kecik dl. ms mak dukung, mak cuah air dr gayung nk smpan gayung. adik soh mak amik blk air tu. mn blh, dh masuk tanah, jd mak letak air lain. tp adik ngamuk nk air yg kena cuah tu jgk. last2 kuk! kena ketuk kepala dgn gayung. hik2

[pnjngnya. patutnya bt entri psl citer nih. hihi]

julie^beth said...

nasib baik ko reply.. kalo tak lagi hangin si aiza tu menunggu jwpn..

mugiwara said...

puding - kikiki...takkan nk ketuk dak aiza tu...
[eh! buat je entri tu...]

julie - aku syak kami lambt reply. sbb tu dia hangin.

Mak Su said...

sian, sori, maksu pun tak de kedit

hyde said...

aiza : pernah ker korang reply cepat??

mugiwara said...

hyde - aiza, ala...jgn a majuk~