Sunday, July 12, 2009

bersenam walau di mana anda berada~

hari tu.
tiba tiba nampak aiza online ym ketika waktu-kerja. pelik juga. setahu aku, polisi peribadi dia (agaknya) ketika bekerja tak boleh ym. bila dia dah online, aku pun ambil kesempatan sembang sembang dengan dia.

tiba tiba dia nak undur diri dari arena ym seketika.

aiza: weh!
aiza: aku nak pergi makan lah...lepas tu tidur kejap

aku: eksesais weh!
aku: eksesais!

aiza: ok. ok. nanti aku jogging dalam toilet.

nas.
kau tentu dah dapat agak dia tengah maksudkan siapa kan?

aku.
tak dapat tahan gelak.
nasib baik enchek bos tak ada dalam ofis.

14 comments:

k.e.r.i. said...

weh, cerita lah ape kes dengan jogging dalam tandas.
mana aci gelak sorang-sorang.

@tune® said...

malas la excercise..
tp lam tolilet cam menarek!!

sharamli said...

tahan kencing sambil berlari?

Kikuri-sama said...

Ooooo.... jogging dlm toilet. Interesting!

julie^beth said...

pehal mugi? bukan ke enchik bos sayang kat ko?

paiseh said...

muat ke natam windmill tu taruk dlm jamban??

F A R Y N said...

aku suka eksesais ketika makan..
hohohoho

mugiwara said...

keri - [gelak] bukan apa. risau ada budak budak yang baca nanti.

@tune - eksesais weh! eksesais~
oh! kat ladang dah eksesais takpe. dimaafkan.
tapi kalau nak sambung di toilet, sila hati hati ye...

sharamli - cuba lagi~

kikuri - tapi kena hati hati~
haha~

julie - tapi tetap kena coverline...
aku undercover buat baik we~

paiseh - natam windmill? amende tu?
yg kt gym tu ke?
haha....haram aku tak ingt amende tu..
tp takyah windmill. larik je kt lantai...

faryn - gelojoh!
[gelak]

DIK AN said...

Jogging sambil terberak?

Nas said...

haha!!! Sanji tu aku rase die berusehe nk jd.....Si Hati Pink yg mempunyai tubuh badan idaman ramai.. @_@

arfahadnan said...

walaupun aku mcm tak faham..

tapi aku pernah gak lah buat lompat bintang dalam jamban..

mugiwara said...

dik an - haha~
kalu cair senang kot...
kalu keras boleh ke?

nas - ya~ terima kasih kepada ivan-sama

arfah - jgn smpai tergolek~

hyde said...

hurmm...setelah sekian lame mendiamkan diri...saya muncul di page anda..(sile jgn ke page saya yang memang bosan nak mati..)

erm...ini respon si aiza yang dikatekan dalam cerite ini..

sewaktu membaca..

'ohooo!!! ini keje kau yer!! ngumpat aku kat blakang hah'

p/s : kepada pembaca2 sekalian..sile pastikan keselamatan sebelum bersenam di dalam tandas..al maklum, lantai licin..sebarang pertanyaan berkaitan jogging di toilet boleh diajukan kepada saya..sile2... (saya wakil si aiza ni)

mugiwara said...

hyde - incik, suruh si aiza tu tampil ke depan. tak zoro la main hantar2 org ni...